Obra civil

El nostre compromís és donar un servei integral abastant totes les fases del projecte en funció de les seves característiques i de les necessitats de cada client, des de la gestió i execució fins al lliurament “clau en mà”. La nostra experiència i qualitat ens permet ser garantia d’èxit i un referent pels nostres clients.

Instal·lacions hidràuliques i elèctriques

A Viscola som experts en elements tan diversos com poden ser el manteniment de turbines o l’edificació de subestacions elèctriques i de transformació.

Ens ocupem de tot el procés constructiu, per oferir al client les claus en mà en tot tipus d’obra civil, a qualsevol instal·lació de tipus elèctric, de telecomunicacions, d’infraestructures hidroelèctriques, de gas o de combustible.

Urbanització

La urbanització, tant d’espais privats com d’espais públics,és una labor que requereix l’experiència i solvència tecnològica suficient per poder respondre amb garanties.

A Viscola sabem que un espai públic és molt més que un projecte.
L’ergonomia, la lògica arquitectònica i la seva integració a l’entorn i l’ús que en fan les persones són factors crítics. És per això que tractem cada projecte amb responsabilitat.

Posem l’èmfasi en l’eficiència constructiva per assolir projectes econòmicament viables i que s’ajustin a la capacitat d’inversió de les entitats, les institucions i l’administració.

Camins i Vials

Més de 500 km construïts en els darrers anys són la primera garantia de l’experiència i capacitat de Viscola.

Hem realitzat múltiples obres de conservació i manteniment viari, com ara camins rurals, carrers, rotondes, carreteres comarcals i nacionals. Disposem d’equips i personal qualificat per dur a terme tot tipus de manteniments.

Les nostres obres contemplen àmbits d’actuació tan diversos com pavimentació, murs de contenció, cimentacions, estabilització de talussos, esculleres, jardineria i paisatgisme o enllumenats, entre d’altres.