Agroalimentari

El sector agroalimentari presenta les seves pròpies complexitats constructives i de disseny. A Viscola, comptem amb una experiència i solvència tècnica demostrada en aquest àmbit, cosa que ens permet executar totes les fases; des de la panificació, el disseny i la construcció fins a la instal·lació dels equipaments i el manteniment posterior.

Una aposta per la qualitat en els processos

Construïm instal·lacions agroalimentàries que integren les diferents línies de producció de l’empresa amb l’objectiu d’optimitzar el conjunt de processos. Ens ocupem de tots els aspectes involucrats en l’obra per lliurar un projecte tancat i a ple rendiment, de principi a fi.

Per fer-ho, comptem amb un equip professional propi i treballem amb enginyeries capdavanteres, especialitzades en el sector, amb qui estudiem cada cas per oferir la proposta més idònia.

Veure Obres

Suma experiència al teu projecte

La nostra trajectòria en el camp de la indústria agroalimentària és un valor afegit per als nostres clients. Parlem de l’experiència d’haver treballat en tota mena d’àmbits, aportant funcionalitat i rendibilitat, sempre en línia amb les exigències i normatives més específiques.

Sabem que cada projecte és un repte en si mateix i apostem per contribuir amb la solució més adient, sumant coneixement, creativitat i innovació. I això, marca la diferència.

Especialistes en fer créixer i millorar el teu negoci

Si bé construir una nova instal·lació és una experiència molt gratificant, sabem que la realitat del nostre teixit industrial passa sovint per ampliacions de les instal·lacions actuals. Moltes vegades sense deixar de produir i garantint la seguretat personal i sobretot higiènica.

A Viscola comptem amb un gran nombre d’experiències d’èxit, que ens han convertit en especialistes en obres de reforma, ampliació i millora d’instal·lacions agroalimentàries.

Projectes relacionats