Industrial

A Viscola dissenyem, projectem i construïm tota mena d’edificis i instal·lacions per a activitats industrials o comercials. Des de 1962, col·laborem amb els nostres clients per adequar cada projecte a les seves necessitats en tota mena de sectors. Comptem amb els recursos més especialitzats i un equip de professionals altament qualificats. Això ens ha convertit en una empresa de referència en obra industrial tant pel rigor en la planificació com per a l’optimització dels recursos.

Nova construcció: una inversió òptima

Disposem d’una divisió especialitzada en el disseny i construcció d’edificis. Això ens permet integrar tota l’activitat de construcció per lliurar un projecte, incloent-hi instal·lacions de climatització, línies de producció, sistemes d’emmagatzematge, etc.

Alhora, donem resposta a les necessitats d’eficiència energètica de cada indústria, aportant solucions de la major rendibilitat que es tradueixin en inversions òptimes.

Veure Obres

Ampliacions i reformes sota les més exigents normatives

Portem a terme cada projecte assegurant la màxima qualitat i garantint el compliment del codi normatiu, d’acord amb les necessitats i exigències de cada ús.

El nostre procés d’anàlisi i avaluació ens permet donar suport a enginyeries i despatxos d’arquitectes, aportant informació clau per definir els processos més eficients i les solucions més oportunes en cada projecte.

Manteniments adaptats a cada necessitat

L’organització, la innovació i una acurada gestió dels recursos fan de Viscola una empresa de referència en la seva activitat.

Així, la nostra àmplia experiència en el camp del manteniment i en la conservació d’infraestructures ens permet oferir un model flexible i adaptat a cada necessitat, brindant un servei de qualitat i d’alta exigència.

Projectes relacionats