Equipaments

A Viscola construïm espais de lleure, instal·lacions esportives i centres educatius. Sabem que un espai públic és molt més que un projecte. L’ergonomia, la lògica arquitectònica, la seva integració a l’entorn i l’ús que en fan les persones són factors essencials. És per això que tractem cada projecte amb la màxima responsabilitat intervenint si cal en el conjunt urbà.

Espais de qualitat per aprendre, gaudir i fer esport

Equipaments esportius, educatius, biblioteques, centres culturals, sales de convencions… A Viscola treballem perquè cada equipament s’adeqüi a les necessitats dels seus usuaris adaptant-se d’una manera eficient a l’entorn. Passem auditories i certificacions pròpies en cada instal·lació per garantir els màxims estàndards de qualitat.

Veure Obres

Solucions versàtils, tècniques i ergonòmiques

A Viscola estem preparats per a la construcció d’edificis d’elevada concurrència on convergeixen totes les tècniques, tecnologies i procediments de la construcció. Tenim molt en compte la ponderació del cost, element clau per a l’amortització de la instal.lació. Podem realitzar projectes claus en mà de tot tipus d’instal·lacions esportives interiors i exteriors, en paviment natural o sintètic.

Projectes relacionats

Construcció de les Piscines municipals de Parets del Vallès
Centre enoturístic Pla de Bages
Hotel Petit Luxe Terrassa
Construcció del pavelló poliesportiu de Sant Andreu de Llavaneres