Viscola col·labora amb l’àrea de Salut Mental de la Fundació Althaia de Manresa

Membres de l'organització de "Cuina i Ciència Unides per a la Salut Mental",

Viscola col·labora amb l’àrea de Salut Mental de la Fundació Althaia a través de l’esdeveniment “Cuina i Ciència Unides per a la Salut Mental”.

L’esdeveniment es va celebrar el 15 de març a la Torre Busquet de Manresa, amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació i millora de l’àrea de Salut Mental de la Fundació Althaia. Aquesta iniciativa solidària va ser impulsada pel Rotary Club Manresa-Bages i la Fundació Althaia.

L’acte va començar amb la presentació del llibre solidari “Cuinant les emocions a foc lent” creat per psicòlogues d’Althaia i 29 cuiners reconeguts de Catalunya.

A continuació, el cuiner Nandu Jubany i el seu equip de Jubany Events van oferir als assistents una autèntica experiència gastronòmica acompanyada de música en directe de Salva Racero.

Des de Viscola, volem expressar el nostre agraïment i donar l’enhorabona a Rotary Club Manresa-Bages i a la Fundació Altahia per aquesta iniciativa.

Us convidem a col·laborar amb el projecte adquirint el llibre “Cuinant les emocions a foc lent”. Aquest està disponible en diverses llibreries de Catalunya, Parcir de Manresa, al quiosc de l’Hospital Sant Joan de Déu i al taulell del CSAM d’Althaia.