Medalla de plata d'@Ecovadis a la sostenibilitat

Viscola assoleix la medalla de Plata d’@Ecovadis a la sostenibilitat

Viscola ha aconseguit la medalla de Plata a la sostenibilitat d’@Ecovadis, el que la situa en el TOP 25% d’aquest rànquing. Aquest distintiu reconeix els nostres esforços en l’àmbit mediambiental segons una de les principals agències internacionals de qualificació empresarial, present a més de 175 països i en més 200 sectors.

Una valoració en matèria de sostenibilitat fiable i exigent

Més de 100.000 empreses confien en EcoVadis per avaluar i gestionar les pràctiques de sostenibilitat dins de la seva cadena de subministrament. Des de grans marques mundials fins a empreses d’àmbit regional i empreses mitjanes.

El seu rating valora l’exercici en ESG (Inversió Socialment Responsable) de les organitzacions i es basa en quatre pilars: medi ambient, treball i drets humans, ètica i compres sostenibles. En síntesi, aquest índex mostra l’esforç realitzat per reduir l’empremta ambiental, promoure pràctiques comercials ètiques i donar suport al benestar dels nostres empleats. Amb un 79% del percentil, Viscola se situa en una posició destacada respecte al global d’empreses avaluades i per sobre de la mitjana del sector.

Un compromís amb el medi ambient i de millor continua

La medalla de plata a la sostenibilitat d’@EcoVadis significa un important compromís a escala corporativa. No només ens proporciona informació valuosa sobre els nostres esforços en sostenibilitat, sinó que ajuda a identificar àrees en què podem millorar les nostres pràctiques. Alhora, ofereix una comunicació transparent sobre els resultats assolits amb els nostres clients.

Per això, i guiats pels nostres principis de sostenibilitat i objectius ambientals, hem creat un pla d’acció per continuar millorant el rendiment en aquesta matèria. Com a empresa constructora, volem ser un proveïdor de futur per als nostres clients i impulsar un canvi positiu en la indústria, fomentant una cultura global de responsabilitat social i respecte.

Un resultat de l’esforç en comú de tot l’equip de Viscola

La puntuació general de 79/100 posiciona Viscola en el tram superior de totes les empreses avaluades. Això significa estar dins el 25% d’empreses que han mostrat un compromís més fort amb la sostenibilitat.

Ens sentim molt orgullosos d’aquest reconeixement i volem agrair a tota la gent del nostre equip que ho ha fet possible. Continuem treballant per fer que la nostra activitat sigui cada dia més respectuosa amb el planeta i així construir un món millor.