Imatge del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells en l'acte d'inauguració del nou Servei d'Urgències de l'Hospital de Berga

L’Hospital de Berga inaugura els nous equipaments construïts per Viscola

El passat dilluns, el conseller de Salut, Manel Balcells i Diaz va protagonitzar l’acte d’inauguració dels nous equipaments de l’Hospital de Berga. Durant l’acte també va ser acompanyat de l’alcalde de Berga, Ivan Sànchez i la gerent de l’hospital, Antònia Baraldés.

Viscola va ser seleccionada com a empresa constructora del nou Servei d’Urgències, de la nova base del SEM i els vestuaris de l’Hospital de Berga.

L’estudi d’arquitectura Pinearq va ser l’empresa redactora del projecte i responsable de la Direcció Facultativa de l’obra. Per altra banda, Enne Gestió i E3G van ser les responsables de l’execució, la gestió i les instal·lacions.

Viscola, especialista dins del camp de la construcció en l’àmbit sanitari ha dut a terme una sèrie d’accions que van des de l’enderroc i l’estructura fins als acabats interiors i les instal·lacions.

En el transcurs dels últims anys, Viscola s’ha consolidat com una constructora de referència en el sector sanitari, liderant projectes d’èxit pels principals Hospitals; l’Hospital Clínic, Vall d’Hebron Institut d’Oncologia, Althaia, o Germans Trias i Pujol.

Finalment, celebrem la inauguració d’aquests espais. Unes millores que serviran per millorar l’atenció i la salut dels pacients. Alhora també agraïm la confiança dipositada en nosaltres i la nostra experiència per fer realitat aquest projecte.

El projecte en imatges