Nosaltres

A Viscola volem ser
sinònim de feina ben feta

SOBRE NOSALTRES

Història

Des de la seva fundació l’any 1962, la trajectòria de l’empresa Viscola ha estat marcada per la qualitat i la solvència sobre cada projecte, tant de construcció com de serveis.

Una manera ferma d’assumir la responsabilitat, d’invertir constantment en la capacitació dels nostres equips, en tecnologia i en equipaments. Una manera diferent d’apropar-nos i relacionar-nos amb els nostres clients; amb responsabilitat i compromís. Aquests són possiblement alguns dels principals distintius de la nostra empresa des dels seus orígens, que ens han permès evolucionar i adaptar-nos en tot moment a cada circumstància a mesura que les exigències i requeriments del mercat han anat variant.

A Viscola volem ser sinònim de feina ben feta, de compromís i de responsabilitat. Volem ser un soci de valor per als nostres clients i un actiu per a la societat.

Industrial
Rehabilitació

Certificats i acreditacions

Disposem de tots els certificats que garanteixen la nostra excel·lència. Actuem amb responsabilitat cap a les persones i amb respecte amb l’entorn.

System certification SGS ISO 9001

ISO 9001

System certification SGS ISO 14001

ISO 14001

System certification SGS ISO 45001

ISO45001

Compromís social

Concebem la nostra empresa com un actiu per la societat, per això duem a terme activitats en base a una acurada política de responsabilitat social corporativa. En aquest sentit, ens involucrem en dinàmiques d’activació juvenil i col·laboració amb entitats culturals i esportives, aportant el nostre granet de sorra en la millora de la Societat.