Nosaltres

A Viscola volem ser
sinònim de feina ben feta

SOBRE NOSALTRES

Història

Des de la seva fundació l’any 1962, la trajectòria de l’empresa Viscola ha estat marcada per la qualitat i la solvència sobre cada projecte, tant de construcció com de serveis.

Una manera ferma d’assumir la responsabilitat, d’invertir constantment en la capacitació dels nostres equips, en tecnologia i en equipaments. Una manera diferent d’apropar-nos i relacionar-nos amb els nostres clients; amb responsabilitat i compromís. Aquests són possiblement alguns dels principals distintius de la nostra empresa des dels seus orígens, que ens han permès evolucionar i adaptar-nos en tot moment a cada circumstància a mesura que les exigències i requeriments del mercat han anat variant.

A Viscola volem ser sinònim de feina ben feta, de compromís i de responsabilitat. Volem ser un soci de valor per als nostres clients i un actiu per a la societat.

industrial
rehabilitacio

Certificats i acreditacions

Disposem de tots els certificats que garanteixen la nostra excel·lència. Actuem amb responsabilitat cap a les persones i amb respecte amb l’entorn.

ISO 9001

ISO 14001

ISO45001

Compromís social

Concebem la nostra empresa com un actiu per la societat, per això duem a terme activitats en base a una acurada política de responsabilitat social corporativa. En aquest sentit, ens involucrem en dinàmiques d’activació juvenil i col·laboració amb entitats culturals i esportives, aportant el nostre granet de sorra en la millora de la Societat.