EDIFICACIÓ I REHABILITACIÓ

Rehabilitació de vivenda interior

Amb l’ampliació i la reforma d’aquest habitatge buscàvem guanyar espai aportant solucions constructives singulars.

Aquesta reforma ens plantejava el repte de com guanyar espai sense perdre lluminositat i confort. Hem fet l’ampliació de l’habitatge amb tancament mitjançant estructura metàl·lica i portes corredisses elevables d’alumini creant una sala-mirador. A més, hem incorporat una nova coberta d’encanyat de fusta amb acabat de teula. A la cuina amb illa central i barra de marbre, hem colocat un nou paviment de parquet natural i una formació d’escales / sofà mitjançant xapa doblegada.

Hem planificat una nova sala-mirador amb tancaments d’estructura metàl·lica.

Nova coberta d’encanyat de fusta amb acabat de teula.

Ubicació:

Bages, Barcelona

Any:

2019

Comparteix