T. +34 93 839 09 45 · viscola@viscola.com
Viscola - Grup Constructor

Instal·lacions esportives i de lleure

Futbol i esports sobre gespa

L’avantatge de comptar amb Viscola rau no solament en la nostra experiència de més de 25 anys en instal·lacions esportives, també en el fet que disposem de maquinària pròpia tant per a la construcció com per al manteniment i la realització parcial o total de la instal·lació (camps, pistes, edificis, etc.).

A Viscola podem realitzar projectes claus en mà de tot tipus d’instal·lacions esportives interiors i exteriors, en paviment natural o sintètic. Som especialistes en gespa artificial i, a més, disposem de maquinària d’aplicació i manteniment pròpia.

Instal·lacions esportives de pàdel i tennis

Les instal·lacions per a esports concrets com ara el tennis o el pàdel requereixen de prestacions i característiques específiques i estar al corrent de les tendències i aportar la qualitat necessària en cada obra. També la ponderació del cost, element clau per a l’amortització de la instal·lació d’acord amb l’ús que se’n faci i la propietat, sigui pública o privada.

Edificis poliesportius

En aquest tipus d’edificació hi convergeixen totes les tècniques, tecnologies i procediments de la construcció, a més de les específiques pròpies.

Edificis d’alta concurrència pensats per acollir moltes activitats que exigeixen l’aplicació de normatives estrictes i solucions versàtils, ergonòmiques i tècniques d’alt compromís.

A Viscola som especialistes i se’ns reconeix pel nostre rigor, coneixement i compromís.

Parcs infantils i enjardinats

En aquest tipus d’instal·lacions és fonamental la seguretat dels usuaris en el joc i la pràctica esportiva mitjançant aplicacions de normatives i selecció dels materials, el mobiliari urbà, els jocs i els elements.

L’estètica i la lògica de la dinàmica física i de joc són paràmetres fonamentals per a una bona instal·lació infantil. La qualitat dels materials i els acabats és imprescindible.

A Viscola passem auditories i certificacions pròpies en cada instal·lació per garantir els màxims estàndards de qualitat.